Rondje Tiengemeten

Rondje Tiengemeten

Op 18 juni jl zijn we met een groep van 7 enthousiaste TVHW ers die van Open Water Zwemmen houden de uitdaging aangegaan om in estafette ons prachtige Hoekse Waardse natuur eiland Tiengemeten rond te zwemmen. 

Geflankeerd door 3 prachtige boten met schippers die ons nauwgezet in de gaten hielden en met een trapkano die ons op koers hield,  zijn we van start gegaan om om de beurten een half uur te zwemmen.  

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een topdag! Gezellige mensen, heerlijke zomerse temperatuur, een fijne watertemperatuur van 22 graden en niet al te veel wind. 

Een topdag! En dat werd het ook: na exact 6 uur mochten we de startboei weer aftikken: we waren er! We hadden zo’n 18 kilometer per team van 3 personen afgelegd en Jimmy heeft zijn streven om veel kilometers af te leggen meer dan waargemaakt: hij heeft zelfs bijna 12 kilometer gezwommen. 

Ook voor de begeleiders een heel nieuwe ervaring: ze vonden het ook zo leuk dat ze direct aangaven om volgend jaar weer klaar te staan, mochten we als TVHW weer zo’n evenement willen organiseren…… Rondje Tiengemeten 2024? We kijken er nu al naar uit!

Marie Jose, Emilie, Peter, Bethy, Marianne, Jimmy en Wilma