Fietsonderdeel bepalend voor Heren1 in Almere

Fietsonderdeel bepalend voor Heren1 in Almere

De 2e wedstrijd voor de heren in de 2e divisie in Almere

Afgelopen zondag 27 mei was het zover en mochten de mannen van TVHW, die uitkomen in de tweede divisie, weer starten! Dit keer was het de beurt aan Marijn, Jordi, Kees en Barend.

Het startschot was iets verlaat, maar om 13:20 uur mochten de mannen starten door vol gas het water in te rennen. Na een grote ronde van 750 meter zwemmen kwam Jordi als eerste van het team uit het water. Hij werd niet veel later gevolgd door Barend en Marijn. Kees kwam weer iets later uit het water, waarna alle mannen op de fiets zaten!

Tijdens het fietsen heeft Marijn flink huisgehouden en uiteindelijk de snelste fietstijd neer gezet! Jordi had de pech om van de weg te worden gedrukt met een valpartij tot gevolg. Kees zette na een scherpe bocht te vroeg aan waardoor zijn pedaal de grond raakte. Hij verloor hier onderdelen van zijn nieuwe wattage pedaal. Barend had de pech dat hij geen groep vond en heel de tijd in de “chasse patate” fietste! Al met al hadden Jordi, Kees en Barend geen geluk op de fiets.

Met lopen kon Marijn net niet helemaal meekomen en werd uiteindelijk 13e. Jordi en Kees hebben met het lopen flink huisgehouden en allebei een scherpe 18 minuten op de 5 km gelopen. Barend heeft een hele degelijke 5 km gelopen.

In het klassement voor teams eindigden onze mannen op de 7e plaats. Ze staan nu 6e in de competitietussenstand.

Mannen super knap gedaan en op naar Weert!!!!