Trainer (in opleiding) Marianne

Trainer (in opleiding) Marianne

Mijn naam is Marianne Muijzer. Vanaf eind 2000 ben ik lid van T.V.H.W. De reden om lid te worden was om te kunnen zwemmen op tijden die passen bij het werken en in de omgeving van mijn nieuwe woonplaats Rotterdam (en later Puttershoek).

Vanaf mijn achtste jaar deed ik aan wedstrijd zwemmen (korte- en lange baan) en ik heb ook nog 5 jaar aan waterpolo gedaan. Omdat mijn trainingsuren flink minder werden, had ik behoefte aan nieuwe uitdagingen en heb ik in 2003 de overstap gemaakt naar triatlon. Eerst nog meegedaan als trio aan een triatlonwedstrijd, maar snel daarna zelfstandig.

Het leuke van triatlon vind ik de afwisseling van de sport. Daardoor kan je ook aan allerlei andere uitdagingen meedoen zoals Het rondje Eilanden (zwemloop), IJsselmeerovertocht of rondje Tiengemeten (zwemmen), fietstoertochten of loopwedstrijden en trails.

Als hulp voor onze ervaren triatlontrainers Gerard en André, heb ik aangegeven te willen helpen als assistent-trainer voor het zwemmen. Hoewel ik liever zelf zwem, kan ik met mijn ervaringen in het zwemmen en ook een tijdje als zwemtrainer voor de jeugd, helpen. In de toekomst hoop ik ook nog de TTN1 opleiding assistent-trainer te doen.

ASSISTENT-ZWEMTRAINER – MARIANNE MUIJZER