Trainer (in opleiding) Bethy

Trainer (in opleiding) Bethy

 
Mijn naam is Bethy van den Heuvel.

In de periode Januari  – Maart 2024 doe ik de Assistent Trainers (TTN1) cursus bij de Nederlandse Triatlon Bond.

Onder begeleiding van Gerard en André verzorg ik een deel van de zwemtrainingen. In mijn jeugd ben ik opgegroeid als wedstrijdzwemmer en de afgelopen 10 jaar ben ik via de vereniging weer helemaal getraind om lange baan wedstrijden of tochten in open water te zwemmen. En af en toe doe ik 1/8 triatlon wat een mooie afwisseling is met het lopen en fietsen erbij…..

Na al die jaren van zelf trainen vind ik het tijd worden om terug te geven aan de club. Maar ik heb me vooral aangemeld als assistent trainer omdat ik het een leuke uitdaging vind om techniek bij andere zwemmers te helpen verbeteren.