Verslag: 23 Maart “5 en 10 km van Schuring”

Schuringsedijk 23 maart 2019

Op de eerste lentezaterdag werd de 2e editie van de Clubkampioenschappen door het mooie natuurgebied bij Numansdorp georganiseerd. Om 11.00 uur stonden 24 enthousiaste atleten klaar voor de start voor 5 resp. 10 kilometer: Mooi loopweer, een prachtig parcours en enthousiaste supporters (waaronder zelfs 2 Alcapa’s bij de finishlijn) : alle ingrediënten waren voorhanden voor een mooie wedstrijd! En dat werd het….!!!

Elk met zijn eigen doelen voor vandaag en het komende triathlonseizoen  en ook op de altijd sportieve en gezellige wijze met elkaar deze wedstrijd belevend: elkaar aanmoedigend en ondersteuning gevend.

De 5km  wedstrijd werd gewonnen door Ype Kerkstra (…..), razendsnel gevolgd door Menno Benningshof en Jan van Bennekom.  De 5km wedstrijd dames werd met kop en schouders gewonnen door Petra Hitsert, de 2e plaats voor Marie Jose Torenvliet  en de 3e plaats voor Marianne Muizer die tegelijkertijd Chimene Benningshof knap heeft gehaasd.

De podiumplaatsen bij de 10 km waren voor Maurice van Wijk, Ron Verhaar en Leslie Helleman.

Koffie/thee met lekkers na afloop in de tuin van Evaline en Aart: het was weer een feestje!

Op naar de CK van 13 april en 15 april 2019!